2015-03-22 16:47:15• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Rengeteg energiát kap a Marstól

Napi horoszkóp március 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Legyen különösen óvatos, és nagyon vigyázzon az egészségére. Tele van energiával, és ha hagyják önállóan dolgozni, ma sok elképzelését megvalósíthatja. Ma nem lesz hajlandó semmiféle alkudozásra.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Feltehetően a tudatalattijából előbukkanó hajtóerők léptek működésbe, ezért önmagában kell keresnie az ingerlékenységének és csalódottságának okait. Ma segítsen másoknak valamilyen jótékonysági akció keretében.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Most nincs itt az ideje annak, hogy magányos farkast játsszon, együtt kell működnie a többiekkel. Az energiáit úgy tudja a legjobban hasznosítani, és a céljait úgy tudja a legjobban szolgálni, ha csapatban dolgozik.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Miközben igyekszik elérni a céljait, figyelembe kell vennie a többiek igényeit és érdekeit is. Előfordulhat, hogy valaki a környezetéből megpróbálja keresztezni a számításait. Próbálja meggyőzni arról, hogy közösek a céljaik.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Egy külföldi utazás nagyon kellemes és szellemileg ösztönző élményeket tartogathat az ön számára. A Mars rengeteg energiát ad önnek, de a vitára is hajlamosítja. Legyen türelmesebb, különösen a párja rokonságával szemben.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Óvakodjon a meggondolatlan és impulzív megnyilvánulásoktól. Vizsgálja meg a biztosításait, hogy megfelelnek-e a jelenlegi élethelyzetének, és ha kell, gondolja újra a hosszú távú pénzügyi terveit.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Rengeteg energiát kap a Marstól: használja ki, és fegyelmezetten törekedjen minél több feladat elvégzésére. A konfliktusokat könnyebben elkerülheti, ha egyedül dolgozik. Vigyázzon a szúrós szerszámok és gépek használata közben!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Marsnak köszönhetően nehezebben tud majd szót érteni a kollégáival és az alkalmazottaival, viták, civakodások, veszekedések várhatók. A bolygó a fejfájásra és a gyulladásos megbetegedésekre is hajlamosítja.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Rengeteg energiája, de kevés önfegyelme lesz a mai nap folyamán, sőt, ez több napig is elhúzódhat. Leginkább csak szórakozni vágyik. Nos, rajta hát, van rá lehetősége! Végezzen valami aktív, de nem veszélyes fizikai tevékenységet.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Vigyázat! Tudat alatti motivációk vagy mélyről előkotort régi emlékek kerülhetnek felszínre, és befolyásolhatják a cselekedeteit a mai napon. Ha ezzel tisztában van, és tudja mit tesz, jobban ellenőrzése alatt tarthatja a helyzetet, és közben sokat tanulhat önmagáról.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Elég karizmával rendelkezik ahhoz, hogy bárkit bármiről meggyőzzön, főleg akkor, ha igaza van. A tudálékosságnak viszont még a látszatát is el kellene kerülnie...

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma elsősorban a vagyoni helyzete és az értékei fogják foglalkoztatni. Próbálja meg nem azonosítani magát velük. Nem az a lényeg, hogy mije van, hanem az, hogy mit tud tenni a megélhetése érdekében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: